fbpx

Idris Elba vervoegt Chris Hemsworth in nieuwe Extraction 2 trailer

Netflix heeft heel wat goede films in zijn aanbod, en Extraction is er daar zeker eentje van. Dat Extraction 2 er zou komen, dat wisten we al. Wat we nog niet wisten is dat Idris Elba van de partij is in de sequel.

Dat liet Netflix vandaag weten via een nieuwe trailer die het de wereld instuurde. Vanaf vrijdag 16 juni kan je de film bekijken op Netflix en dan weet je meteen ook welke rol Idris Elba op zich neemt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: