fbpx

Martin Garrix, Nicky Romero en Tiësto staan op EA SPORTS F1 23 soundtrack

F1 23

Electronic Arts heeft de soundtrack van EA SPORTS F1 23 onthuld. De soundtrack bestaat uit meer dan 35 internationale supersterren uit 16 verschillende landen en bevat de exclusieve single ‘See The Light’: een volledig nieuw nummer van Swedish House Mafia ft. Fridayy. 

De muzikale lijst staat vol met energieke beats en up-tempo-ritmes, waarmee de coureurs het beste uit zichzelf kunnen halen in de strijd om een podiumplaats.

Internationale supersterren zoals Skrillex ft. Noisa, josh pan & Dylan Bradley, The Chemical Brothers, Tiësto x Tate McRae, Wet Leg en Romy & Fred Again, samen met baanbrekende artiesten als 100 gecs, Whyte Fang, Rêve en 2hollis zijn stuk voor stuk artiesten die met hun beats perfect aansluiten bij de koningsklasse van de motorsport. De volledige afspeellijst is hier beschikbaar. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: