fbpx

Het aantal pre-orders van Final Fantasy XVI valt tegen volgens Square Enix

Final Fantasy XVI 16

Zelf hoef ik mijn games niet meteen op dag van launch in huis te hebben. Zoals gezegd speel ik game per game uit, en dan kan het al eens een maand of twee later zijn dat ik een spel in huis haal. Er zijn echter mensen die steevast pre-orders plaatsen om op dag van launch aan de slag te gaan.

Tegenwoordig kan je eigenlijk al je games pre-orderen. Zo ben je zeker dat je deze, normaal toch, op dag van launch in huis hebt en meteen aan de slag kan. Iets wat fans van een bepaalde franchise altijd doen.

Ook Final Fantasy XVI kan je pre-orderen maar dat blijkt voorlopig geen succes te zijn zegt de uitgever. Als oorzaak wordt aangehaald dat de game niet op alle platformen verschijnt.

Volgens journalist Imran Khan zou Square Enix zich hierover toch wat zorgen maken. Voorganger Final Fantasy XV kon immers wel op flink wat pre-orders rekenen. Misschien wachten de fans wat af, zijn ze niet overtuigd of zijn er andere redenen.

Binnenkort komt er ook een demo in de PlayStation Store. De game zelf verschijnt op 22 juni, dus misschien kan die demo nog een extra boost geven.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: