fbpx

Silent Hill Ascension heeft eerste trailer te pakken

Op een remake of een nieuwe titel in de Silent Hill-reeks is het nog wachten. Gelukkig is er Silent Hill Ascension, een interactieve serie, dat zijn eerste trailer te pakken heeft.

Silent Hill: Ascension is een enorm interactief live-evenement (MILE) waarin het wereldwijde publiek het verloop van het verhaal en de personages bepaalt terwijl de serie zich ontvouwt.

Volgens Jacob Navok, CEO van Genvid Technologies, “is Silent Hill: Ascension een nieuwe vorm van entertainment die gemeenschap, live verhalen vertellen en interactiviteit combineert tot iets dat dieper en enger zal zijn als het samen wordt ervaren.”

Breng zeker eens een bezoek aan de website van Ascension want het concept zit heel vernuftig in mekaar.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: