fbpx

Ratchet & Clank: Rift Apart komt deze zomer naar pc

De intergalactische avonturen van Ratchet & Clank zullen deze zomer met alle toeters en bellen op pc beleefd kunnen worden. Het is na de Last of Us: Part I de volgende port die Sony naar pc brengt.

Via een blogpost geeft Julian Huijbregts, Online Community Specialist bij Nixxes Software, meer uitleg over alle pc features die de game met zich meebrengt.

De pc-versie van Ratchet & Clank: Rift Apart bevat ray-traced reflecties met verschillende kwaliteitsniveaus om uit te kiezen en nieuw toegevoegde ray-traced schaduwen voor natuurlijk licht in buitengebieden. Dit maakt realistische schaduwen mogelijk met natuurlijke gradiënten in zachtheid.

De game biedt voorts ook ondersteuning voor ultra-wide monitoren (21:9 en 32:9) en voor drievoudige monitoropstellingen (tot 48:9). Alle gameplay en cutscenes zijn geoptimaliseerd om afgespeeld te worden op ultra-wide monitoren.

Op vlak van performance ondersteunt Ratchet & Clank: Rift Apart ontgrendelde framerates en bevat het de nieuwste prestatieverbeterende upscaling-technologieën zoals DLSS 3, AMD FSR 2 en XeSS.  

Tot slot zal de game volledige ondersteuning voor toetsenbord en muis bieden met aangepaste besturing. Wie een DualSense Controller in huis heeft, kan hier optimaal gebruik van maken door de controller via een kabel met de pc te verbinden.

Ratchet & Clank: Rift Apart zal op 26 juli verschijnen voor pc. De pc-port zal verzorgd worden door Nixxes Software, dat eerder de ports van Marvel’s Spider-Man Remastered en Marvel’s Spider-Man: Miles Morales met succes naar pc bracht.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

Eén opmerking over 'Ratchet & Clank: Rift Apart komt deze zomer naar pc'

  1. En iedereen proberen om RC Rift Apart naar een HD te kopiëren om te zien of het werkt 😉

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: