fbpx

Hele knappe gameplay trailer voor Assassin’s Creed: Mirage

Assassin's Creed Mirage

Ik ben een absolute fan van de Assassin’s Creed-saga. Ik ben dan ook blij dat Ubisoft met Odyssey, Origins en zeker Valhalla de reeks terug op het juiste spoor heeft gekregen. Laat ons hopen dat Mirage die lijn doortrekt.

Op de PlayStation Showcase serveerde Ubisoft ons alvast een officiële gameplay trailer. Assassin’s Creed: Mirage verschijnt 12 oktober en ik ben alvast razend benieuwd naar het eindresultaat.

En wat die lijn betreft: deze trailer ziet er echt heel lekker uit!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: