fbpx

F1 2023-video neemt je mee naar de Las Vegas Strip

EA Sports F1 23 2023

Zelf heb ik het plezier gehad om Las Vegas al vier keer te bezoeken in mijn GUNK en 9lives-periode. Maar F1-bolides die over de strip scheuren? Nee, dat heb ik nog nooit gezien, tot op vandaag…

De studio heeft de Las Vegas Strip zo accuraat kunnen namaken dankzij de hulp van duizenden referentiefoto’s en een grote hoeveelheid aan fotogrammetrische gegevens.

Het circuit bevat drie rechte stukken, een snelle bochtencombinatie en een enkele chicane-sectie. Met een gemiddelde snelheid die vergelijkbaar is met de originele ‘Temple of Speed’ – de Autodrome Nazionale Monza in Italië   –, zullen coureurs voorbij scheuren op dit circuit van 6.12 km met topsnelheden van 341 km per uur.

Het circuit vormt een unieke uitdaging voor de coureurs wanneer zij met topsnelheid over de Las Vegas Strip rijden, langs wereldberoemde monumenten, casino’s en resorts.

Vanwege speciale regels mag de video niet gedeeld worden via niet-officiële F1-kanalen. Je kan hem bekijken via deze link.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: