fbpx

Bloober Team verlengt Layers of Fear demo tot 31 mei

Layers of Fear

Layers of Fear is terug van weggeweest. Dat de game in juni zou verschijnen, wisten we al. Gisteren heeft Bloober Team de officiële release datum onthuld. Layers of Fear zal ons vanaf 15 juni de stuipen op het lijf doen jagen.

UPDATE: vanwege het grote succes kan je de demo nu spelen tot en met 31 mei.

Niet alleen heeft Bloober Team de officiële release datum bekendgemaakt. Ook werden de pc systeemvereisten meegedeeld. Hieronder kunnen jullie de minimum, aangeraden, aangeraden ray tracing en aangeraden ray tracing 4K-systeemvereisten terugvinden.

Tot slot is er vanaf nu ook een demo beschikbaar. Deze is te spelen tot 21 mei 23:59 uur Belgische tijd. De demo is wel enkel beschikbaar via Steam.

Layers of Fear is een reboot van de franchise. De originele game verscheen in 2016. De game zal content bevatten van het origineel en dit aangevuld met inhoud van Layers of Fear 2, dat in 2019 verscheen.

Dankzij Unreal Engine 5 zal de game er levensechter dan ooit uitzien, wat de ervaring voor horrorfans nog intenser zal maken.

Layers of Fear zal op 15 juni verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: