fbpx

Kippen slaan op hol in Farming Simulator 23 op Switch

Het boerenleven mag dan wel een romantisch en idyllisch tintje hebben, het is verdomd hard werken. Persoonlijk is het niets voor mij. Gamers die wel iets hebben met de boerenstiel die weten al langer dan vandaag dat Farming Simulator hun ding is.

Landbouw, veeteelt en bosbouw: voer diverse interessante en ontspannende taken uit met de gedigitaliseerde machines van wereldberoemde merken als Case IH, CLAAS, DEUTZ-FAHR, Fendt, John Deere, KRONE, Massey Ferguson, New Holland, Valtra & vele andere fabrikanten. De gezinsvriendelijke ervaring speelt zich af op twee nieuwe maps, Amberstone en Neubrunn, die met de seizoenen mee veranderen en waarop je tijdens je wandeltochten allerlei voorwerpen kunt vinden en verzamelen.

Er zijn dit keer 14 gewassen om te verbouwen, waaronder nieuwkomers druiven, olijven en sorghum. Daarnaast zijn gameplay-mechanics als ploegen en wieden toegevoegd als nieuwe mogelijkheden om het land te bewerken. Ook zijn er nu productieketens, die interessante nieuwe opties bieden om kostbare goederen te produceren. Spelers kunnen bijvoorbeeld graan oogsten voor het maken van meel, wat ze kunnen gebruiken om brood of heerlijke gebakjes mee te bakken in de bakkerij.

Farming Simulator 23 voegt kippen toe aan koeien, paarden, varkens en schapen. Om de komst van deze eierproducenten te vieren, zijn de kippen tot hoofdrolspelers van de launch trailer verkozen. De trailer toont de eindeloze variatie aan agrarisch speelplezier – vanuit het perspectief van zo’n ontsnapte kip.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: