fbpx

Early Access trailer voor The Outlast Trials

Fans van het betere, bloederige en bij momenten smerige horrorwerk die zitten met Red Barrels Outlast-reeks op de eerste rij. Zij die zin hebben in meer, die krijgen dat nu ook.

De nieuwste telg in de serie, The Outlast Trials, is nu beschikbaar via Steam Early Access.

Red Barrels nodigt je uit om je zenuwen tot het uiterste te pushen en je angst onder controle te houden. Alleen of met vrienden deze keer.

Als je alleen of in teamverband de trials doorloopt, lang genoeg overleeft en de therapie afmaakt, zal Murkoff je met plezier laten vertrekken. Of dat is toch de bedoeling…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: