fbpx

De grootste avonturier aller tijden is terug in Indiana Jones and the Dial of Destiny

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Harrison Ford bepaalde voor een stuk mijn leven. Dat deed hij in 1977 met Star Wars: A New Hope en in 1981 met Raiders of the Lost Ark. Binnenkort keert dit icoon uit mijn jeugd voor een laatste keer terug in Indiana Jones and the Dial of Destiny.

In 1969 leeft de Amerikaanse archeoloog en avonturier Indiana Jones tegen de achtergrond van de ruimtewedloop, op zoek naar de legendarische Dial of Destiny.

Jones begint te twijfelen wanneer de Amerikaanse regering voormalige vijanden uit de Tweede Wereldoorlog rekruteert in hun wanhoop om de Sovjet-Unie te verslaan in de wedstrijd om de ruimte. Zijn petekind, Helena, vergezelt hem op zijn reis.

Ondertussen wil Voller, een NASA-lid en ex-Nazi die betrokken was bij het maanlandingsprogramma, van de wereld een betere plaats maken zoals hij dat wil.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: