fbpx

Amnesia: The Bunker demo nu gratis beschikbaar op Steam

Recent werd de release van Amnesia: The Bunker uitgesteld. Maar het team achter deze horrortitel, namelijk Frictional Games, heeft een goedmakertje in petto voor de fans: een speelbare demo.

De officiële lancering van Amnesia: The Bunker is voorzien voor 6 juni. Fans die echter zo lang niet kunnen of willen wachten die kunnen nu aan de slag met een speelbare demo op Steam.

Tijdens de Eerste Wereldoorlog kruipen spelers in de huid van Henri Clement, een Franse soldaat die vastzit in een verlaten militaire bunker… maar hij is niet alleen. Als Henri moeten spelers door de niet-lineaire semi-open wereld Bunker navigeren en al hun vaardigheden en middelen gebruiken om een altijd aanwezig beest dat van je acties leert, te slim af te zijn. De bunker is ook een verwrongen labyrint vol valstrikken en andere gevaren die achter elke hoek het leven van de soldaat dreigen te beëindigen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: