fbpx

Indieparel Planet of Lana nu beschikbaar op pc en Xbox

Het filmische puzzelavontuur Planet of Lana is vanaf vandaag beschikbaar op Xbox Series X|S, Xbox One en pc via Steam, waar het geverifieerd is voor Steam Deck, en de Windows 10 Store.

De nieuwe trailer verwijst naar een verborgen verleden dat aanwijzingen kan bevatten over waarom gigantische buitenaardse bollen plotseling opdoemen in de lucht en besluipende, spillebenige robots de weelderige natuurlijke landschappen van Lana’s planeet belagen.

Het ziet er allemaal niet slecht uit om eerlijk te zijn. Laat je alvast verleiden door de launch trailer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: