fbpx

Western Digital komt met nieuwe SanDisk microSD-kaart van 1TB voor Nintendo Switch

Ruimte op je harde schijf? Noppes! Je komt altijd plaats tekort! Vervelend, heel vervelend! Tenzij je natuurlijk een externe schijf koopt, of in het geval van de Switch een microSD-kaart.

Western Digital breidt zijn portfolio van door Nintendo gelicentieerde SanDisk microSD-kaarten uit met een 1TB microSD-kaart voor de Nintendo Switch. De nieuwe capaciteit is bijna een verdubbeling van de hoeveelheid opslagruimte die eerder beschikbaar was voor de Nintendo Switch. Switch-spelers hebben daarmee nog meer ruimte om hun favoriete games onderweg mee te nemen. 

De nieuwe 1TB microSD-kaart is voorzien van een Hylian symbool, geïnspireerd op The Legend of Zelda, en is getest en goedgekeurd voor gebruik met alle Nintendo Switch-modellen. De 1TB opslagruimte stelt Switch-spelers in staat om hun digitale gamebibliotheek uit te breiden en hun favoriete titels op één plek op te slaan. Fans van The Legend of Zelda kunnen er zeker van zijn dat ze de ruimte krijgen die ze nodig hebben om het nieuwe hoofdstuk in de serie, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, aan te gaan.

De 1TB SanDisk microSD-kaart voor de Nintendo Switch heeft een adviesprijs van 179,99 euro.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: