fbpx

Dit zijn de 5 best verkochte games in België van week 19

Een nieuwe week, een nieuwe top 5. Zo eenvoudig kan het leven zijn. Wat niet eenvoudig is, is die eerste plaats veroveren. Wie is de winnaar van week 19?

En de winnaar is (tromgeroffel) The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Eigenlijk logisch want het was de grootste release van de voorbije week.

Hogwarts Legacy blijft goed meedraaien aan de top met een tweede plaats, op de voet gevolgd door FIFA 23.

Jedi en gangsters moeten we doorverwijzen naar plaats 4 en 5…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: