fbpx

Comic Con Brussels 2023: Q&A met Giancarlo Esposito

Giancarlo Esposito! Die naam moet je als gamer en Star Wars-fan sowieso bekend in de oren klinken. Hij was namelijk de slechterik in Far Cry 6 en vertolkt de rol van Gideon Moffet in The Mandalorian.

Ik leerde hem kennen als Tom Neville in de post-apocalyptische reeks Revolution en als Gustavo ‘Gus’ Fring in Breaking Bad en Better Call Saul. Met andere woorden een grote mijnheer.

En als er grote mijnheren naar Brussel komen, dan is onze Razer er als de kippen bij om verslag uit te brengen.

Je kan trouwens meer Q&A’s bekijken op Razers YouTube-pagina.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: