fbpx

Marvel Studios lost nieuwe trailer voor Secret Invasion

Invasies, daar kennen wij als gamers toch alles van? Hoe vaak hebben we de wereld niet gered van invasies? In de nieuwe Disney+ serie, genaamd Secret Invasion, krijgt de wereld te maken met een invasie van de Skrulls.

Het verhaal gaat over een subversieve, langdurige invasie van de aarde door de Skrulls, een groep buitenaardse gedaanteverwisselaars die in het geheim vele superhelden in het Marvel Universum hebben vervangen door bedriegers over een periode van jaren, voorafgaand aan de openlijke invasie.

Aan Nick Fury, vertolkt door Samuel L. Jackson, om hier iets aan te doen. De reeks is te zien vanaf 21 juni op Disney+

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: