fbpx

Nacon kondigt off-road racing game Overpass 2 aan

Overpass was, hoe zal ik het zacht uitdrukken, al even hobbelig en bumpy als de parcours waarop je met de game aan de slag ging. Bij Nacon houden ze precies wel van hobbelige parcours en dus kondigen ze een opvolger aan.

Heeft de studio geleerd uit de fouten van de voorganger die in 2019 verscheen? We hopen alvast van wel… Zij beweren hieronder alvast van wel:

Bouwend op de ervaring van de studio in de ontwikkeling van racing-games en feedback van spelers op de eerste game, zal Overpass 2 een verbeterde ervaring met meer diepgang leveren.

In de game moeten coureurs met krachtige, officieel gelicenseerde ATV’s en UTV’s de snelste tijden proberen te halen op extreme tracks. De game is ontwikkeld in de Unreal Engine 5 en biedt een schat aan gevarieerde content, met 37 voertuigen in 3 categorieën, 5 omgevingen, 31 circuits en diverse race-modes, inclusief een sterk uitgebreide career-mode. Om obstakels te passeren en wedstrijden te winnen, moeten speler hun krachtige voertuigen onder controle zien te houden en ze kundig over de tracks sturen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: