fbpx

Apex Legends: The Board Game is nu live op Kickstarter

Ik speel(de) heel graag Apex Legends. Ik vond het samen met Netflix een van de betere battle royale games. Maar of ik het als bordspel zou spelen? Daar heb ik mijn twijfels over. Als dat bij jou niet het geval is, dan heb ik mooi nieuws voor jou.

Ontwikkeld door Glass Cannon Unplugged onder een officiële licentie van Electronic Arts en Respawn Entertainment, brengt deze tabletop adaptatie tactische schermutselingen en battle royale gameplay op het bord.

Met legendarische personages en een bouwbare tabletop omgeving gebaseerd op in-game kaarten, is dit de ultieme ervaring voor fans van deze online shooter.

Check zeker de Kickstarterpagina want het ziet er wel cool uit.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: