fbpx

Intense trailer voor Netflix-horrorfilm Run Rabbit Run

Fans van een pittige horrorfilm die het uiterste eist van je stalen zenuwen, als je die al hebt tenminste, die hebben er met Netflix’ Run Rabbit Run weer een stevige hap bij…

Vruchtbaarheidsarts Sarah begint de zevende verjaardag van haar geliefde dochter Mia in de verwachting dat er niets aan de hand is. Maar als een onheilspellende wind opsteekt, begint Sarah’s zorgvuldig gecontroleerde wereld te veranderen.

Mia begint zich vreemd te gedragen en er verschijnt een konijn voor de deur – een mysterieus verjaardagscadeau dat Mia blij maakt, maar Sarah diep verontrust. Naarmate de dagen verstrijken, wordt Mia steeds minder zichzelf. Ze eist Sarah’s lang vervreemde, in het ziekenhuis opgenomen moeder (de oma die ze nog nooit heeft ontmoet) te zien en maakt Sarah nerveus als de bizarre driftbuien van het kind haar beginnen te wijzen op Sarah’s eigen duistere geschiedenis.

Terwijl een geest uit haar verleden opnieuw Sarahs leven binnendringt, worstelt ze om zich vast te klampen aan haar afstandelijke jonge dochter.

De film is vanaf 28 juni te zien op Netflix.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: