fbpx

FIFA 23 komt op 16 mei naar Xbox Game Pass Ultimate en EA Play

Sinds 1994 kocht ik jaarlijks de nieuwe versie van EA Sports FIFA. Ik was een echte fan en speelde dagelijks mijn potjes FIFA. Maar in 2019 hield ik het voor bekeken. Maar misschien moet ik FIFA 23 volgende week eens een kans geven?

Ik heb namelijk een Xbox Game Pass Ultimate-abonnement en nu wil het toeval toch wel zeker dat FIFA 23 volgende week, op 16 mei, naar Xbox Game Pass Ultimate en EA Play komt. Dan heb ik toch geen enkel excuus meer om het niet te proberen? Toch?

Bovendien is het misschien mijn laatste kans om een FIFA game te spelen. EA heeft immers de FIFA-licentie gedumpt (kwijtgespeeld) en komt dit jaar met een nieuwe serie genaamd EA Sports FC.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: