fbpx

Call of Duty 2023, inclusief Zombies Mode, wordt in augustus onthuld

Er bestaan nog steeds zekerheden in het leven, gelukkig maar. Eentje daarvan is dat we jaarlijks kunnen rekenen op een nieuwe titel in de Call of Duty-saga. Iets dat ook dit jaar niet anders is. Maar wanneer?

Volgens ieders vriend en bekend(st)e leaker Tom Henderson, wie anders dan hem, mogen we in augustus van dit jaar op de onthulling kunnen rekenen van een nieuwe Call of Duty game. En dat inclusief een Zombies Mode voegt hij er nog aan toe.

Maar dat is nog niet alles vertelt hij. Henderson onthulde ook het huidige tijdschema tot aan de lancering van het spel. Hij gaat ervan uit dat het eerste bèta-weekend voor Call of Duty 2023 op vrijdag 6 oktober van start gaat en duurt tot dinsdag 10 oktober, exclusief voor PlayStation 4- en PlayStation 5-consoles vanwege Sony’s marketingdeal met Activision. Zoals de afgelopen jaren zou de tweede bètatest de week daarop open moeten staan voor elk platform.

Vroege toegang tot de campagne zou moeten beginnen op donderdag 2 november op alle platforms, met de officiële releasedatum vastgesteld op vrijdag 10 november.

Benieuwd of hij het bij het rechte eind heeft.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: