fbpx

Apex Legends: Arsenal is nu beschikbaar

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben Apex Legends: Arsenal uitgebracht, de nieuwste grote update voor de online hero shooter.

Dit vieren ze met een gloednieuwe trailer, waarin een aantal geweldige nieuwe emotes, skins en meer worden getoond die spelers kunnen ontgrendelen met de nieuwe Battle Pass.

Spelers kunnen laten zien wat ze in huis hebben met de Arsenal Battle Pass. Ze tillen hun stijl naar een hoger niveau met de “System Shock”-skin van Wattson op level 25 en de “Singularity Specialist”-skin van Horizon op level 50.

Ook zijn er nieuwe wapenskins, zoals de “Pulse Eater” voor de Devotion LMG, aangevuld met nieuwe laadschermen, emotes, banner frames, weapons charms en een music pack.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: