fbpx

A Plague Tale: Requiem’s Performance Mode is live, met verbeterde graphics voor PC, PS5 en Xbox Series X

Ik heb absoluut genoten van A Plague Tale: Innocence en diens sequel Requiem. Met de gloednieuwe performance modus, die nu live is, komt de game nog beter tot zijn recht op pc en next-gen consoles laat Focus weten.

Focus Entertainment en ontwikkelaar Asobo Studio kondigen de release aan van een nieuwe patch voor A Plague Tale: Requiem.

De nieuwe patch is nu uit op Xbox Series X|S, PlayStation 5, PC en komt volgende week naar de Cloud-versie op Nintendo Switch. De nieuwe patch brengt een Performance Mode met de optie 60 frames per seconde voor PlayStation 5 en Xbox Series X, evenals extra opties om de grafische prestaties op PC te optimaliseren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: