fbpx

Nieuwste gratis The Crew 2-update Season 8 Episode 2: USST Next, komt 10 mei

In deze tweede aflevering van seizoen 8 heeft The Crew 2 enkele nieuwe verrassingen in petto, waaronder een samenwerking tussen Motorflix, de in-game content provider, en de US Speed Tour series.

In het midden van Lake Michigan vinden 10 nieuwe events plaats met een gloednieuwe gameplay modifier, Speed boosters.

Deze exclusieve functie, die alleen beschikbaar is in de nieuwe USST Next-evenementen, zorgt voor een zinderende ervaring als spelers door deze boosting bogen gaan, waarbij ze een tijdelijke snelheidsboost krijgen en meer dan 500 km/u kunnen halen.

Spelers zullen moeten oppassen voor de verschillende verschillende soorten boosters en strategische keuzes maken, want de AI-tegenstanders kunnen deze snelheidsboosts ook gebruiken.

Spelers kunnen achter het stuur kruipen van de futuristische AGP-conceptwagens in de
Motorflix Arena, het volledig afgesloten circuit, om de snelheidsboosters onder de knie te krijgen.

Deze tweede episode introduceert ook een gloednieuwe Motorpass, met 50 niveaus van nieuwe exclusieve beloningen, zowel gratis als premium. Het omvat speciale voertuigen zoals McLaren 720S Spider Blast Edition (Hypercar), de Proto Concept Sparrow Competition
(AGP), de Lotus Evora GTE Overcut Edition (Straatrace), plus diverse vanity items, outfits,
valutapakketten (Crew Credits en Bucks), en meer.

In totaal 17 niveaus bieden gratis beloningen, waaronder Creators Concept Spruemeister SM71 (AGP), gemaakt door John Frye, hoofdontwerper, digitaal modelleer- en visualisatieteam bij Honda Motorsports.

In USST NEXT maken veel voertuigen uit eerdere Motorpasses hun comeback in de winkel zodat spelers deze voertuigen kunnen kopen met bucks of CC’s.

Naast de voertuigen die beschikbaar zijn in de Motorpass, zal een nieuwe reeks voertuigen
gedurende het seizoen in de winkel verschijnen om spelers zoveel mogelijk keuze te bieden.

Spelers kunnen vanaf 10 mei in de Proto Concept Glow Motorsport (AGP) rijden, naast de Proto Concept Pulse Performance (AGP). Meer verrassingen komen later met
voertuigtoevoegingen gedurende deze episode.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: