fbpx

Capcom kondigt Open Beta voor Street Fighter 6 aan

Binnen een dikke drie weken verschijnt Street Fighter 6. Voor wie nog twijfelt om de game te kopen of staat te trappelen van ongeduld, is er goed nieuws. Van 19 tot 21 mei (22 mei bij ons) zal er namelijk nog een Open Beta plaatsvinden.

Tijdens de Open Beta zullen spelers van dezelfde content kunnen genieten als tijdens de tweede Closed Beta Test, die plaatsvond in december van vorig jaar. Dit betekent dat je uit acht speelbare characters zal kunnen kiezen en toegang hebt tot de Battle Hub. In deze Battle Hub kan je het onder andere online opnemen tegen andere spelers. Het is trouwens ook goed om te weten dat er cross-play zal zijn tussen PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via Steam.

De Open Beta vindt plaats van 19 mei 09:00 uur tot 22 mei 09:00 uur Belgische tijd. PlayStation 4- en Xbox One-spelers zullen niet kunnen deelnemen aan de Open Beta.

Street Fighter 6 zal op 2 juni verschijnen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: