fbpx

Eerste uitbreiding en grote update voor Saints Row nu beschikbaar

Saints Row

Deep Silver en Volition maken bekend dat de eerste DLC-uitbreiding van Saints Row nu verkrijgbaar is, tegelijk met een grote gratis update. Door nieuwe content is de door misdaad geteisterde stad Santa Ileso nu groter en beter zegt het team.

The Heist & The Hazardous is de eerste van drie DLC-uitbreidingen die deze zomer verschijnen. The Heist & The Hazardous levert drie nieuwe, verhalende missies voor één of twee spelers, een nieuw wapen, helikopters, beloningen, cosmetics en meer.
 
De uitbreiding neemt ons mee naar het nieuwe district Sunshine Springs – geïnspireerd door de stad Palm Springs, waar veel rijke en beroemde mensen vakantie vieren. Dit nieuwe deel van de map is toegankelijk voor alle spelers, als onderdeel van een grote gratis update vol nieuwe features, verbeteringen en fixes.
 
Hoofdpunten Saints Row-update:

 • De DLC met de titel The Heist & The Hazardous is nu verkrijgbaar voor Expansion Pass-bezitters en apart te koop
 • De gratis Sunshine Springs-update is nu beschikbaar voor alle spelers en levert het volgende:
  • Nieuw gebied genaamd Sunshine Springs
  • Verbeteringen voor vechtgevoel, gameplay-flow en balans
  • Selfie-mode
  • 12 nieuwe emotes en emote-keuzewiel
  • Nieuwe camerahoek voor voertuigen
  • Vele aanvullende verbeteringen en tweaks

Zoals in maart al was aangekondigd, verschijnt het tweede Expansion Pass-pakket – Doc Ketchum’s Murder Circus – in juli. Het derde en grootste DLC-pakket verschijnt in augustus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: