fbpx

Het Warhammer 40.000-universum staat centraal in World of Tanks Modern Armor Gladiators

Een conflict van kosmische omvang begint, als de actie van Warhammer 40.000 botst met World of Tanks Modern Armor als speciaal onderdeel van het huidige seizoen, Gladiators.

Tijdens dit Imperium-grote evenement kunnen spelers vijf nieuwe Premium-tanks krijgen die geïnspireerd zijn op het Warhammer 40.000-universum, twee nieuwe 3D Hero Commanders (Volusad Thassius van de Ultramarines en Patricia Laserian van de Sisters of Battle), en zes nieuwe 2D Standard Commanders.

Dit alles vormt het decor voor een maand lang durende uitdaging in twee fasen tegen zowel de krachten van Chaos als de Orks. Het Warhammer 40.000-evenement begint op 2 mei en loopt tot 6 juni 2023.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: