fbpx

De dood is slechts het begin in A Haunting In Venice trailer

A Haunting In Venice is een bovennatuurlijke thriller gebaseerd op de roman Halloween Party van Agatha Christie en geregisseerd door en met Oscar-winnaar Kenneth Branagh als de beroemde detective Hercule Poirot. De films draait vanaf 15 september 2023 in de bioscoop.

A Haunting in Venice speelt zich af in het griezelige Venetië van na de Tweede Wereldoorlog op All Hallows’ Eve. A Haunting in Venice is een angstaanjagend mysterie met de terugkeer van de gevierde speurneus Hercule Poirot.

Nu hij met pensioen is en in ballingschap leeft in ‘s werelds meest glamoureuze stad, woont Poirot met tegenzin een seance bij in een vervallen, behekst palazzo. Wanneer een van de gasten wordt vermoord, komt de detective terecht in een sinistere wereld van schaduwen en geheimen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: