fbpx

Razer onthult de 2023 BlackShark V2 Pro

Razer lanceert de 2023 BlackShark V2 Pro: de nieuwste generatie van zijn populairste e-sports-headsets. Deze draadloze headset biedt topprestaties met geavanceerde audio, duurzaam comfort en ultrasnelle connectiviteit.

Disclaimer: we hebben de headset niet getest, de info komt uit het persbericht.

Razer onthult de 2023-versie van zijn populairste e-sports-headset: de Razer BlackShark V2 Pro.

Deze draadloze headset biedt topprestaties met geavanceerde audio, duurzaam comfort en ultrasnelle connectiviteit. De 2023 BlackShark V2 Pro heeft een nieuwe innovatieve Razer HyperClear Super Wideband Mic, ingebouwde Pro-Tuned FPS Profiles, een batterijduur van 70 uur, USB-C oplaadkabel, Bluetooth ondersteuning en nog veel meer.

Hij is ook in samenwerking met enkele van ‘s werelds beste e-sporters ontworpen, waaronder Hakis (Alliance), Shotzzy (OpTic Gaming), Dexter (MOUZ), Refsgaard (Ninjas in Pyjamas) en Stax (DRX). 

Prijs en beschikbaarheid

€229,99 – Nu verkrijgbaar via Razer.com, RazerStores en bij erkende retailers. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: