fbpx

Actiepuzzelspel Humanity verschijnt op 16 mei

Als je eens op zoek bent naar iets anders dan moet je misschien overwegen om de actie/puzzelplatformer Humanity in huis te halen.

Humanity is een third-person puzzel-actiegame waarin je een hond wordt die massale, marcherende mensenmassa’s commandeert om te springen, draaien, duwen, zweven, schieten en klimmen op hun weg naar verlossing in 90 verhalende levels.

Het team bevestigt op de PlayStation Blog dat de game op dag van release op PlayStation Plus Extra en Premium gezet “zodat we meteen een gigantisch publiek hebben voor de user-generated contentopties in de game: veel spelers zullen zelf hun eigen levels maken of die van anderen uitproberen.”

Klinkt vreemd? Check dan zeker de releasedate trailer…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: