fbpx

Ontdek de cinematic intro van The Division Heartland

The Division Heartland

Is The Division nog steeds populair? En is The Division nog populair genoeg om er een free-to-play afgeleide van te maken? Bij Ubisoft denken ze alvast van wel. Getuige daarvan The Division Heartland.

The Division Heartland is een free-to-play, op PvEvP gerichte, survival-action shooter die zich afspeelt in het mysterieuze plattelandsstadje Silver Creek. Verken en voltooi missies overdag. Neem het ‘s nachts op tegen de dynamisch bewegende besmetting, vijandelijke facties en teams van spelers.

Zin om deel te nemen aan de closed beta? Dan is inschrijven de boodschap!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: