fbpx

Early Access van Disney Speedstorm is nu beschikbaar

Is het mogelijk dat er concurrentie op weg is om Mario Kart voorbij te steken? Het zou best kunnen, want sinds gisteren is de Early Acces van Disney Speedstorm beschikbaar.

Crash Bandicoot heeft zowel met zijn vrienden als vijanden het al eens geprobeerd om het op te nemen tegen de racers van Mario en Nintendo. Ze deden het helemaal niet slecht, maar om Mario Kart voorbij te racen, moet je toch iets steviger op de gaspedaal drukken.

Nu doet Gameloft een poging met een stevig portfolio aan racers, namelijk die van Disney en Pixar. Dat kan eventueel al doorslaggevend zijn, maar dat de game later dit jaar free-to-play wordt aangeboden kan ook een enorme troefkaart zijn.

De Early Access versie is sinds gisteren beschikbaar en deze is enkel te spelen als je een Founder’s Pack koopt. Natuurlijk gaat dit gepaard met heel wat extra’s zoals racers, avatars en skins.

In onderstaande trailer zien we alvast wat ons te wachten staat in Disney Speedstorm. De game is speelbaar vanaf nu in Early Acces op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: