fbpx

Lekker racen in nieuwe LEGO 2K Drive gameplay trailer

LEGO 2K DRIVE

Indiana Jones, Star Wars, Harry Potter, en meer bekende franchises kregen al een LEGO-behandeling. Maar een racegame, dat hebben we nog niet gehad als mijn geheugen mij niet in de steek laat. Daar komt op 19 mei echter verandering in.

Op die dag verschijnt namelijk LEGO 2K Drive. In een nieuwe video van Awesome News Network (ANN), de derde ondertussen, staat het racen centraal, en in het bijzonder de race mechanics.

En wat betreft dat racen met LEGO, uiteraard was er de LEGO Speed Champions expansion voor Forza Horizon 4.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: