fbpx

Eerste 30 minuten Dead Island 2 online geplaatst door streamer

Dead Island 2 staat gepland om aanstaande vrijdag (21 april) uit te komen, de eerste 30 minuten van het spel kan je nu op Youtube bekijken. Twitch streamer Lucas Cosmico, die vroegtijdig toegang heeft gekregen tot het spel, plaatse de beelden online.

Lucas Cosmico heeft het spel gisteravond gestreamd, waarbij de eerste 30 minuten nog steeds te zien zijn op YouTube. Zonder te veel in detail te treden, tonen de beelden de openingssequentie en de cinematics van Dead Island 2. De stream laat ook enkele van de gebruikersinterfaces en locaties van het spel zien. Gezien het spel officieel nog niet uit is, is de kans groot dat deze beelden binnenkort offline worden gehaald.

Hoe dan ook, als je spoilers wilt vermijden, bekijk dan beter de video niet.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: