fbpx

Eerste teaser voor HBO Max’ The Penguin

The Penguin kennen we allemaal, en zeker de Batman-fans, als een van de meest iconische schurken uit het Batman-universum. Reden genoeg dus om die kerel een eigen serie te geven denken we dan.

Gebaseerd op het DC Comics-personage Penguin, is het een spin-off van de film The Batman (2022) die de opkomst van de Penguin in de criminele onderwereld van Gotham City onderzoekt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: