fbpx

Call of Duty: Modern Warfare II en Warzone 2.0 Season 3-update is nu beschikbaar

Call of Duty- en Warzone-fans mogen zich opmaken voor de start van een nieuw seizoen boordevol nieuwe content.

Hieronder een overzicht van de nieuwe content in Season 3 van Call of Duty: Modern Warfare II en Warzone 2.0:

 • Call of Duty: Modern Warfare II
  • Trommel je duo op! Gunfight is terug met vier maps, waaronder de nieuwe Warzone 2.0 Gulag Blacksite en fanfavoriet Shipment. Bereid je voor om te bewijzen dat je deel uitmaakt van een dominant duo.

   Drie 6v6 maps, twee Battle maps. Vertrek naar Spanje voor de nieuwe map Pelayo’s Lighthouse, ga het donker in met de nacht map Black Gold, en blijf op de hoogte voor een andere core map om het trio van nieuwe multiplayer-locaties later dit seizoen af te ronden. Ook: twee nieuwe Battle Maps voor Ground War en Invasion.

   Nieuwe Special Ops. Overwin later dit seizoen golven van vijanden in de Defender: Hafid Port Special Ops-missie; bereid je daarna voor op een nieuwe Raid Episode.
    
 • Warzone 2.0
  • Massale Resurgence verwacht. Bij de lancering kunnen tot 150 spelers binnenvallen voor Resurgence in heel Al Mazrah. Verwacht chaos (en veel XP)! 
  • Bereid je voor om opnieuw te plunderen. De in teamsverband met respawns mad dash voor cash is terug tijdens Season 03. Tijd om je Loadouts te levelen en rijk te worden – of te sterven. 
  • Een heleboel extra nieuwe functies in het seizoen. Redeploy Drones bereiken Al Mazrah; bescherm jezelf met Tempered Plate Carriers; krijg Perk Packages (in het seizoen); UAV Towers verschijnen in Battle Royale; en meer. 
  • DMZ bereikt een nieuw niveau. Breng en koop voorwerpen met het nieuwe ruilhandelsysteem; neem een nieuw contract en extra missies aan van de nieuwe REDACTED-factie; en knutsel aan je Contraband-werkbank voordat je het opneemt tegen twee nieuwe bazen en in een [] terechtkomt. 
  • Ranked Play komt halverwege het seizoen. De langverwachte ervaring wordt de proeftuin voor alle Warzone-deelnemers. Nog steeds zin in competitie? Doe mee aan de World Series of Warzone medio april!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: