fbpx

Bloederige toestanden in oorlogsfilm Blood & Gold

Er komen weer wat nieuwe films naar Netflix de komende weken en maanden en daar is de oorlogsfilm Blood & Gold er ook eentje van.

Het verhaal gaat als volgt: Op weg naar zijn dochter wordt deserteur Henrich tegengehouden door SS-troepen en opgehangen aan een boom. De moedige boerin Elsa redt hem net op tijd. Verenigd door hun gemeenschappelijke vijand, vechten de twee voor gerechtigheid en voor hun families. Een spannende en bloedige zoektocht naar een gestolen goudschat begint, waarbij onderweg bittere geheimen worden onthuld.

De film is vanaf 26 mei te zien op Netflix.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: