fbpx

Uitgebreide combat trailer voor The Last Case of Benedict Fox

Op 27 april verschijnt The Last Case of Benedict Fox, dit via Steam, Epic en op Xbox Series X. Vandaag serveren de makers ons een uitgebreidere blik op de combat in deze bijzonder titel.

Deze nieuwe video waarin de combat dus centraal staat laat zien hoe je verschillende aanvallen gebruikt, veel demonen tegelijk verslaat, Limbo verkent en het belang van humor en planning om te overleven in The Last Case of Benedict Fox.

De walkthrough demonstreert ook de hulpmiddelen die Benedict tot zijn beschikking heeft om de wereld van Limbo te doorkruisen, het belang van het gebruik van verschillende vaardigheden om langs verschillende vijanden te komen, en hoe je elk van de bovennatuurlijke facties op unieke manieren aanvalt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: