fbpx

Trailer toont Overwatch 2 seizoen 4’s nieuwe battle pass, skins en Starwatch modus

Op 11 april gaat Season 4 van Overwatch 2 van start. In een nieuwe trailer toont Blizzard wat de fans zoal mogen verwachten van dit nieuwe seizoen.

Centraal staan uiteraard de nieuwe hero Lifeweaver, nieuwe skins, nieuwe speltypen en nieuwe uitdagingen in het spel – plus een grote verandering voor support hero Brigitte, die dit seizoen een schild-upgrade krijgt.

In seizoen 4 keert ook de Battle for Olympus terug, die van 23 tot 29 mei loopt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: