fbpx

Dying Light The Following – Enhanced Edition is NU gratis in de Epic Games Store

Op zoek naar een (gratis) topper om de paasvakantie door te komen of gewoon om toe te voegen aan je collectie? Zoek niet verder, we hebben hem gevonden.

En we herhalen het graag nog even: Dying Light The Following – Enhanced Edition is van 6 april tot 13 april gratis in de Epic Games Store.

The Following – Enhanced Edition, uitgebracht in 2016, bevat The Following DLC en de basisgame Dying Light uit 2015.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: