fbpx

The Mercenaries is nu beschikbaar als gratis DLC voor Resident Evil 4

Voor wie net zoals mij maar geen genoeg kan krijgen van Resident Evil 4, is er goed nieuws. De spelmodus The Mercenaries is namelijk vanaf nu beschikbaar als gratis DLC. Dit in combinatie met een verlengd weekend, wat moet een mens nog meer hebben?

Onderstaande trailer biedt een inkijk in de snelle gameplay die The Mercenaries biedt. In deze spelmodus is het de bedoeling om binnen een beperkte tijd zoveel mogelijk vijanden te verslaan om een zo hoog mogelijke score te behalen.

Aan het begin van elke ronde beschikt Leon over al zijn wapens. Om zoveel mogelijk vijanden te verslaan, moet je als speler snel beslissen welk wapen je zal gebruiken tegen welke tegenstander. Vergeet hierbij ook niet om je tijd in het oog te houden. Extra tijd winnen doe je door onder andere vijanden via melee attacks en headshots te doden en door moeilijkere vijanden zoals de Chainsaw Man te verslaan.

Het eerste level van The Mercenaries speelt zich af in het dorp uit het begin van het spel. Naarmate je verder komt, ontgrendel je nieuwe levels en extra content.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: