fbpx

Eerste officiële trailer voor Indiana Jones and the Dial of Destiny

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Harrison Ford blijft een van mijn favoriete acteurs en daar zitten zijn rollen als Han Solo in Star Wars en Indiana Jones zeker voor een groot stuk tussen. Zijn laatste film vond ik niet zo denderend dus ik hoop dat deze nieuwe telg mij meer kan bekoren.

Indy bevindt zich in een nieuw tijdperk, zijn pensioen nadert en worstelt met de vraag of hij wel past in een wereld die hem ontgroeid lijkt te zijn. Maar als de tentakels van een al te bekend kwaad terugkeren in de vorm van een oude rivaal, moet Indy opnieuw zijn hoed opzetten en zijn zweep oppakken om ervoor te zorgen dat een oud en krachtig artefact niet in de verkeerde handen valt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: