fbpx

Sherlock Holmes The Awakened launch trailer

Fans van Sherlock Holmes, en dat zijn er heel wat, die kunnen vanaf 11 april opnieuw in de huid (of de neus) van ‘s werelds bekendste speurneus kruipen, en dat in Frogwares Sherlock Holmes The Awakened.

Een jonge Sherlock Holmes en John Watson ondernemen hun eerste zaak samen, een huiveringwekkend en psycheschokkend mysterie waarbij ze het moeten opnemen tegen een geheimzinnige, Cthulhu-aanbiddende sekte.

Het verhaal is een creatieve heruitvinding van de traumatische en geestverruimende ervaringen die de jonge detectives op dit cruciale punt in hun relatie hadden kunnen doorstaan. Herinneringen, geheimen en littekens die hen zouden vormen tot het beroemde maar gebrekkige detective duo waar de wereld hen om kent.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: