fbpx

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin nu verkrijgbaar op Steam

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin

Met Stranger of Paradise Final Fantasy Origin krijgen pc gamers er toch weer een toppertje bij dankzij Square Enix en Steam. Vanaf vandaag kunnen ook zij aan de slag met deze JRPG die al serieus knalde op console.

In Stranger of Paradise Final Fantasy beleven spelers een alternatieve vertelling van het klassieke Final Fantasy-verhaal, met een mix van uitdagende en strategische, spectaculaire gameplay tegen de achtergronden van de geliefde serie.

Ga met Jack en zijn bondgenoten Ash, Jed, Neon en Sophia door de poorten van de Chaos Shrine en stap in een wereld van duistere fantasy. Geniet van opwindende gevechten en ontdek of Jack en zijn vrienden werkelijk de Warriors of Light zijn waar de voorspellingen over spraken.

Spelers kunnen ook drie uitbreidingen van Stranger of Paradise Final Fantasy spelen. Deze uitbreidingen zijn toegankelijk via de Season Pass van de game, die is inbegrepen bij de Digital Deluxe Edition. Wie de Standard Edition van de game bezit, kan de Season Pass apart aanschaffen.

  • In Trials of the Dragon King moeten Jack en zijn bondgenoten nieuwe uitdagingen het hoofd bieden. In deze uitbreiding krijgt de speler te maken met Bahamut, de koning die heerst over de dragonkind, en de Warrior of Light, die vecht om het licht van de kristallen te herstellen en de wereld te redden.
  • Wanderer of the Rift vervolgt het verhaal van Trials of the Dragon King, en plaatst spelers tegenover Gilgamesh, het geliefde, door dimensies reizende personage uit de Final Fantasy-serie.
  • In Different Future worden Jack en zijn vrienden door de geest van een moogle naar een stad in een alternatief universum geleid. Daar wacht hen een laatste uitdaging, die het slot vormt van de Stranger of Paradise-verhaallijn.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: