fbpx

Gameplay en aankondigingstrailer voor het duistere Neo Berlin 2087

Wat is dees? Was het eerste wat ik tegen mezelf zei na het bekijken van de onderstaande bewegende beelden van Neo Berlin 2087. Indrukwekkend wat die Unreal Engine 5 engine allemaal uit de kast haalt. Maar wat is Neo Berlin 2087?

Ontwikkelaar Elysium omschrijft het spel als volgt: Een uniek third- en first-person actie-RPG; een diepe, filmische detective thriller die zich afspeelt in een duister toekomstbeeld van Berlijn. Los een verregaande samenzwering op tijdens een emotionele cyberpunkreis over rechtvaardigheid, vriendschap, liefde, schuld, opoffering en verraad.

En dan denk ik spontaan aan games als Cyberpunk, Blade Runner, Deus Ex,… Kortom genoeg om mijn neus tot achter mijn oren te doen krullen van nieuwsgierigheid.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: