fbpx

Nieuwe Remnant 2-trailer toont de spelwereld van Yaesha

Remnant From the Ashes was een van de betere coöp games van de voorbije jaren. Gelukkig krijgen we binnenkort een sequel en die neemt ons mee naar een uitdagende spelwereld genaamd Yaesha.

De nieuwe trailer richt zich op de wereld van Yaesha. Haar burgers probeerden terug te vechten tegen de krachten van de Root, maar konden hun opmars niet voorkomen, waardoor de wereld in puin ligt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: