fbpx

Deck13 en Focus Entertainment stellen Atlas Fallen uit tot augustus

Onlangs kregen we de eerste gameplay beelden te zien van de Action RPG Atlas Fallen. De game zou normaal in mei verschijnen maar wordt nu uitgesteld tot deze zomer.

Via een bericht op Twitter laten ontwikkelaar Deck13 en uitgever Focus Entertainment het volgende weten:

Beste spelers,

Bedankt voor de geweldige steun die we tot nu toe gekregen hebben voor Atlas Fallen! Van jullie enthousiaste commentaren op onze video’s en in persoon op Pax East tot de positieve previews, we zijn dankbaar en vereerd dat jullie enthousiast zijn over ons spel.

Ons doel is altijd geweest om een gedenkwaardige Action RPG-ervaring te creëren in een unieke omgeving met spannende gameplay en de optie om de game volledig in co-op te spelen met een vriend. We geven het spel graag wat extra de tijd waardoor we de best mogelijke versie van Atlas Fallen kunnen afleveren.

Om dit doel te bereiken, hebben we de moeilijke beslissing genomen om de wereldwijde lancering van Atlas Fallen uit te stellen tot 10 augustus 2023. Onze excuses voor dit teleurstellende nieuws.

We komen begin deze zomer terug om updates over het spel te delen waaronder nieuwe gameplay beelden en een eerste blik op co-op gameplay. We kunnen niet wachten om je deze zomer een fantastische ervaring te bezorgen in de verlaten werelden van Atlas!

Bedankt voor jullie geduld en begrip terwijl we op weg zijn naar de eindstreep’.

Atlas Fallen zal verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: