fbpx

Fan bouwt apocalyptische custom pc ter ere van The Last of Us  

Mensen die enorm creatief zijn, daar heb ik het grootste respect voor. Het levende bewijs hiervan is Ron Lee Christianson die in het verleden al pc’s bouwde in het thema van Deadpool, Mass Effect en tal van andere populaire franchises.

Zijn bedrijf, Blue Horse Studios, is gevestigd in het Amerikaanse Portland in de noordwestelijke staat Oregon en zijn Instagram pagina staat vol fanmade creaties.

Momenteel is in Boston PAX East aan de gang waar de pc kan worden bezichtigd. De conventie loopt nog tot zondag en hopelijk krijgt hij na dit weekend er een pak verdiende volgers bij op zijn Instagram en Twitter account! Straffe kerel!

Op het YouTube kanaal van Blue Horse Studios staat ook een uitgebreide video over hoe de pc gemaakt werd van begin tot einde.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: