fbpx

Turtle Beach Stealth Pro onthuld

Turtle Beach staat er al jaren om bekend dat ze goede headsets ontwikkelen. Vandaag onthullen ze een nieuwe koptelefoon in hun gamma, de Turtle Beach Stealth Pro.

Disclaimer: we hebben de headset niet getest. Onderstaande info komt uit het persbericht.

Met Stealth Pro ervaren gamers de hoogste kwaliteit gaming audio met een set van Turtle Beach’s grote en krachtige 50mm Nanoclear drivers. Deze drivers, met 56% meer oppervlakte dan de 40mm drivers van de concurrentie, bieden meer bas en een enorm meeslepende soundstage. 

Stealth Pro biedt ook de meest effectieve ruisonderdrukking in een gaming headset tot nu toe. Van volledige ruistransparantie waar je nog steeds achtergrondgeluiden kan horen, tot 25dB ruisonderdrukking waar de meeste afleidingen geblokkeerd worden. Gamers kunnen ook de dubbele ingebouwde microfoons of de verwijderbare TruSpeak boom mic gebruiken, die achtergrondgeluiden 10x meer dan de concurrentie vermindert. Beide microfoons beschikken over de S.M.A.R.T. (Sonic Measurement Audio Reduction Tuning) microfoontechnologie van Turtle Beach, waardoor alleen jouw stem en niets anders opgepikt wordt.

Hoogwaardig neplederen en memory foam oorkussens met de gepatenteerde brilvriendelijke ProSpecs-technologie van Turtle Beach zorgen voor comfort, terwijl de met staal-versterkte hoofdband en frame ervoor zorgen dat de Stealth Pro lang mee gaan. Andere features zoals Variable Mic Monitoring, Superhuman Hearing, audio presets en andere aanpassingsopties zijn beschikbaar via de Turtle Beach Audio Hub app.

Designed for Xbox en PlayStation-versies van de Stealth Pro zijn vanaf 23 april verkrijgbaar voor een adviesprijs van €329,99.

Over de Turtle Beach Stealth Pro

  • UITZONDERLIJK HIFIGELUID: De krachtige, met de hand geselecteerde 50-mm Nanoclear-drivers zijn niet alleen groter dan die van concurrenten voor een robuuste basrespons (56% groter oppervlak dan 40 mm), maar zijn afgestemd om subtiele verschillen tussen de linker- en rechterspeakers te elimineren. Daarnaast biedt een geoptimaliseerde geluidsholte en de actieve softwaretuning een zeer gedetailleerde soundstage voor meeslepend geluid met Windows Sonic, Sony 3D Audio voor PS5, Dolby Atmos en DTS Headphone: X.
  • ONGEËVENAARDE ACTIEVE RUISONDERDRUKKING: Ervaar de meest veelzijdige competitieve ruisonderdrukking ooit voor gamingheadsets, met ruisonderdrukkingsniveaus tot wel 25 dB. Vier interne ruisonderdrukkingsmicrofoons verminderen het geluidsniveau met tot wel 25 dB, waardoor de Stealth Pro zich kan aanpassen aan iedere situatie, of je nu alle afleidingen wilt uitschakelen of omgevingsgeluiden wilt versterken voor vrijwel volledige ruistransparantie. Je kunt de ruisonderdrukking aanpassen met de Turtle Beach Audio Hub-app of door deze functie toe te wijzen aan het volumewiel van de headset.
  • SYSTEEM MET TWEE VERWISSELBARE BATTERIJEN: Dankzij de twee verwisselbare batterijen met een vermogen van ruim 12 uur kun je vrijwel eindeloos doorgaan door steeds de andere batterij op te laden. Het verwisselen van batterijen is eenvoudig en de Stealth Pro maakt automatisch opnieuw verbinding, zodat je snel weer kunt doorgaan. Als je in het nauw komt en meer vermogen nodig hebt, kun je in slechts 15 minuten opladen 3 uur aan batterijvermogen krijgen.
  • DUBBELE BLUETOOTH® 5.1-VERBINDING: Maak rechtstreeks verbinding met je iOS- of Android-apparaat met bliksemsnelle Bluetooth 5.1-technologie en neem je Stealth Pro onderweg mee. Dankzij de dubbele verbinding kun je tegelijkertijd naar je muziek luisteren, Discord gebruiken of gesprekken beantwoorden terwijl je gamet op Xbox, PlayStation, Windows PC’s, Mac en Nintendo Switch, zodat je nooit meer een moment van actie hoeft te missen.
  • S.M.A.R.T. -MICROFOONS MET RUISONDERDRUKKING: De headset heeft zowel een verwijderbare TruSpeak-staafmicrofoon als twee verborgen microfoons, beide ontworpen met S.M.A.R.T.-technologie zodat alleen jouw stem te horen is en geen achtergrondgeluid.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: